Farm Tojás Kft.
Állatbarát Magyar Tojás logo
Magyar Termék logo
menü

Napelemes rendszer telepítése a Farm Tojás Kft. telephelyén

A projekt rövid bemutatása: A Farm Tojás Kft. különösen fontosnak tartja a cég ökológiai lábnyomának mérséklését, mind az alaptevékenység üzemeltetése, mind pedig a kiegészítő, támogató szolgáltatások terén is. Az alaptevékenység már önmagában nagy villamosáram fogyasztással jár, ezért ennek mértékét napelemes rendszerrel kívánjuk csökkenteni.

A Farm Tojás Kft. Bőny, Szőlőhegy 1750. hrsz. alatti telephelyén napelemes rendszert létesít, összesen 959 darab, egyenként 325W-os napelem-panel beépítésével. A teljes rendszer teljesítménye 311,675 kWp, amely várhatóan 342.843 kWh villamos energiatermelést tesz lehetővé.

Az adatokat energetikai szakember számításai támasztják alá, biztosítva hogy az éves szinten megtermelhető energia ne haladja meg az éves fogyasztást. A fejlesztésnek köszönhetően a cég villamos energia vásárlási szükségletr jelentősen csökken, ami a rezsi-költségek jelentős visszaesését, másrészt a környezetterhelés visszaszorítását eredményezi.

A beruházásnak tehát összeségében nemcsak pozitív gazdasági hatásai lesznek, de a Farm Tojás Kft. működése még zöldebb, még fenntarthatóbbá válik. A fejlesztés hatására az üzemeltetési költség csökken, magasabb eredmény elérése valószínűsíthető, ami további fejlesztésekhez biztosít pénzügyi fedezetet

Központi Ttelephely

  • 9073 Bőny-Szőlőhegy, Magyar út 2.
  • GPS koordináták:
  • Szélesség: 47.6652898", Hosszúság: 17.8262722"

Üzenetküldés

Copyright Farm Tojás Kft. Minden jog fenntartva.