Farm Tojás Kft.
Állatbarát Magyar Tojás logo
Magyar Termék logo
menü
Termékeink / Állatbarát termékek / E-vitaminos Farm Tojás

E-vitaminos Farm Tojás

Farm Tojás E-vitaminos

"...a hosszú fiatalság titka..."

Korunk rohanó világában nem fordítunk kellő figyelmet egészségünkre, csak akkor kapunk észbe, amikor már baj van. Az embert érő káros környezeti hatások (levegőszennyezés, sugárzás, stressz) nagyrészt nem küszöbölhetők ki, viszont táplálkozási szokásainkat magunk alakíthatjuk, melyek nagy szerepet játszanak egészségünk és fiatalságunk megőrzésében.

Mára már bizonyítást nyert, hogy a korábban kialakult téves nézettel ellentétben a tojás nagy mennyiségű fogyasztása sem növeli a vér koleszterin szintjét, azaz nem játszik szerepet a szív és keringési betegségek kialakulásában. Tartalmaz azonban olyan anyagokat, mint pl. aminosavak, telítetlen zsírsavak, vitaminok, nyomelemek, melyek nélkülözhetetlenek az emberi szervezet számára.

Az E-vitaminos Farm Tojás a fenti hasznos anyagok közül kiemelt mennyiségben tartalmaz E-vitamint és szelént. A speciális takarmányozásnak köszönhetően egy átlagos tyúktojáshoz hasonlítva az E-vitaminos Farm Tojás 3-4 szeres mennyiségű E-vitamint és 1,5 szeres mennyiségű szelént tartalmaz, melyek természetes formában, az emberi szervezet számára könnyen emészthető állapotban vannak jelen a tojás sárgájában. Egy db E-vitaminos Farm Tojás elfogyasztása biztosítja az emberi szervezet számára szükséges E-vitamin ajánlott bevitelének 60-70%-át. Az E-vitamin és a szelén legfontosabb élettani hatása antioxidáns hatásukban nyilvánul meg, gátolják és lassítják a szervezetben végbemenő oxidációs folyamatokat. Ezáltal késleltetik a sejtek biológiai öregedését, így nagy szerepet játszanak fiatalságunk és egészségünk megőrzésében. Az E-vitamin és a szelén, mint jelentős antioxidánsok megkötik a képződő szabad gyököket, ezáltal csökkentik a kockázatát a daganatos, a szív- és érrendszeri, idegrendszeri betegségek kialakulásának.

Dohányosoknak különösen ajánlott a nagy E-vitamin tartalmú élelmiszerek fogyasztása, ugyanis az E-vitamin bizonyos fokig védelmet biztosít a cigarettafüstből származó méreganyagok ellen.

Különösen ajánlott továbbá a magas E-vitamin tartalmú élelmiszerek rendszeres fogyasztása várandós kismamáknak, időseknek, nehéz fizikai munkát végzőknek, sportolóknak, lábadozó betegeknek, fogyókúrázóknak és különböző anyagcsere-betegségben szenvedőknek. Túlsúlyos embereknek és nagy stresszhatásnak kitett munkakörben dolgozóknak feltétlenül javasolt, ugyanis rendszeres fogyasztása vérnyomáscsökkentő hatással bír.

Az E-vitaminos Farm Tojás forradalmi termék Magyarországon a funkcionális élelmiszerek területén. A termék E-vitamin és szelén tartalmát rendszeresen ellenőrizzük akkreditált laboratóriumban.

A tojótyúk állomány, mely az E-vitaminos Farm Tojást termeli Szalmonella mentes, állandó állatorvosi ellenőrzés alatt álló magyar termék. A tojások géppel válogatottak, egyedileg jelöltek és formatervezett etikettes dobozban kerülnek a vásárlókhoz.

Központi Ttelephely

  • 9073 Bőny-Szőlőhegy, Magyar út 2.
  • GPS koordináták:
  • Szélesség: 47.6652898", Hosszúság: 17.8262722"

Üzenetküldés

Copyright Farm Tojás Kft. Minden jog fenntartva.