Farm Tojás Kft.
Állatbarát Magyar Tojás logo
Magyar Termék logo
menü

Egg-Land Kft.

Egg-Land Kft.

Az Egg-Land Kft. Magyarország nyugati térségében gazdálkodik, kizárólag a Farm Tojás Kft. részére termel étkezési baromfitojást. Az állományok felnevelése és termeltetése teljesen zárt rendszerben történik. A ketreces tartásmód mellett a vállalat az alternatív tartástechnológia irányában kötelezte el magát, melynek keretein belül a legnagyobb telepét modern voliere tartásrendszerekkel szerelte fel. Ez megfelel az Európai Unió legmagasabb szintű állatjóléti előírásainak, a jövő piaci tendenciáinak, amely azt irányozza elő, hogy a ketreces tartás háttérbe szoruljon.

Az Egg-Land Kft. célja, hogy a vakcinázási és preventív programok végrehajtásával, a szalmonella-mentességet fenntartva, állandó állatorvosi felügyelet mellett, korszerű gépi berendezések segítségével jó minőségű, friss és biztonságos hazai termék kerüljön a fogyasztókhoz.

Magyar Termék logo

Ennek érdekében csatlakozott a Magyar Termék Programhoz, melynek védjegyét a fogyasztók már jól ismerik, és tudják, hogy az ezt viselő termékek megfelelnek a szigorú előírásoknak és igazoltan hazai termelőtől származnak.

Állatbarát Magyar Tojás

Az „Állatbarát Magyar Tojás” védjegy azokra a termékekre kerül rá, amelyek hazai, állatbarát, nem ketreces termelésből származnak, garantáltan szalmonella-mentesek, továbbá a termelésre, a tojáskezelésre kiemelten magas higiéniai körülmények jellemzők.

Az Egg-Land Kft. életében a folyamatos fejlesztések a középpontban állnak. 2009. év végére új trágyatároló és kezelő került bevezetésre minden telephelyen, melyhez állami- és Európai Uniós forrásokat kapott. 2010-ben szintén hasonló támogatásokkal sikerült felépíteni egy közel 100 000 férőhelyes baromfiistállót, mely a legmodernebb technikai berendezésekkel van felszerelve.

Központi Ttelephely

  • 9073 Bőny-Szőlőhegy, Magyar út 2.
  • GPS koordináták:
  • Szélesség: 47.6652898", Hosszúság: 17.8262722"

Üzenetküldés

Copyright Farm Tojás Kft. Minden jog fenntartva.