Farm Tojás Kft.
Állatbarát Magyar Tojás logo
Magyar Termék logo
menü
Termékeink / Állatbarát termékek / Mélyalmos Farm Tojás

Mélyalmos Farm Tojás

Farm Tojás Mélyalmos

"...kapirgáló tyúkok tojása..."

A világban és főleg Európában egyre jobban teret hódítanak a különböző állatvédelmi és környezetbarát mozgalmak, melyek kedvező irányban hatnak az emberek gondolkodásmódjára. Egyre inkább védenünk kell az állatokat és környezetünket, hogy megfelelő életteret biztosítsunk saját magunknak is!
Ezeknek a gondolatoknak a jegyében vezettük be a piacra 2000-ben az úgynevezett Mélyalmos Farm Tojást, melynek legfőbb jellemzője, hogy szabadon tartott tyúkoktól származik. A tyúkokat nem zárjuk ketrecekbe, ahol nem tudnak mozogni, hanem az egész istálló területén, szabadon mozoghatnak. Itt vannak elhelyezve az etetők és itatók, valamint a fészkek, ahova reggel bebújnak, és ott tojják meg a tojást. Bármikor ihatnak, ehetnek, szaladgálhatnak, kapirgálhatnak. Ülőrudak vannak kihelyezve, melyekre felülhetnek kedvük szerint. A kényelmes elhelyezésnek tulajdoníthatóan a tyúkok nagyon jól érzik magukat, egészségesek és jól termelnek.
A megtojt tojást a fészkekből minden nap összeszedjük és a tojásválogató üzemben válogatjuk. A tojások sárgája nagyon szép.
Rendszeresen végzünk állategészségügyi ellenőrző vizsgálatokat, valamint prevenciós programokat, melynek eredményeképp állományaink mentesek Szalmonellától és más baromfi betegségektől!

Központi Ttelephely

  • 9073 Bőny-Szőlőhegy, Magyar út 2.
  • GPS koordináták:
  • Szélesség: 47.6652898", Hosszúság: 17.8262722"

Üzenetküldés

Copyright Farm Tojás Kft. Minden jog fenntartva.