Farm Tojás Kft.
Állatbarát Magyar Tojás logo
Magyar Termék logo
menü
Aktualitások / Híreink

Vissza a hírekhez

szabadtartasu-tojas-az-aruhazlancok-polcain-

2020. Március 06. Péntek, 08:31:03

Szabadtartású tojás az áruházláncok polcain

A Farm Tojás Kft. február közepén megjelent szabadtartású tojás termékével a hazai áruházláncok polcain.

A hazai étkezésitojás-termelés kiemelkedő szereplője, a Farm Tojás Kft. hosszútávú stratégiai fejlesztési programja következő lépéseként február közepén megjelent szabadtartású tojás termékével a hazai áruházláncok polcain. A tojást termelő tyúkok elhelyezése olyan istállókban történik, amelyek nagy legelőterületekkel rendelkeznek az épület körül és az állatok kibújónyílásokon keresztül szabadon kimehetnek, kapirgálhatnak és legelészhetnek a szabad levegőn és napfényben.

 

Az európai és hazai trendek egyre inkább a magasabb szintű állatvédelem irányába mozdulnak el és fokozatosan emelkedik a kereslet az alternatív tartásból származó tojások iránt. Ilyenek a mélyalmos, szabadtartás és bio tartás. Ezekben a tartásmódokban a tyúkok elhelyezése jobban közelít azok természetes igényeihez. A Farm Tojás Kft. már évek óta forgalmaz mélyalmos és bio tojásokat, amelyeket a csoporthoz tartozó vállalkozások termelnek, de mindezidáig hiányzott a szortimentből Magyarországon a szabadtartású tojás. Ezt a hiányt sikerült most pótolnunk, amely már régóta terveink között szerepelt, mondja dr. Kertész Tamás a cég ügyvezetője. További szabadtartású telepeink is épülnek jelenleg, melyek még 2020. évben termelésbe állnak, így fokozatosan egyre nagyobb volumennel tudjuk ellátni a hazai fogyasztókat. Számunkra fontos, hogy a korábbi évekhez hasonlóan elsőként jelenjünk meg a piacon az újdonságokkal és a lehető legnagyobb választékot biztosítsuk a fogyasztóknak.

Az alternatív termelésből származó tojások megkülönböztetésére létrehoztuk az Állatbarát Magyar Tojás logót, melyet ezeken a termékeken szerepeltetünk. A vásárlók így már messziről megismerik a magasabb állatjóléti termelésből származó termékeinket – emeli ki az ügyvezető.

 

Központi Ttelephely

  • 9073 Bőny-Szőlőhegy, Magyar út 2.
  • GPS koordináták:
  • Szélesség: 47.6652898", Hosszúság: 17.8262722"

Üzenetküldés

Copyright Farm Tojás Kft. Minden jog fenntartva.