Farm Tojás Kft.
Állatbarát Magyar Tojás logo
Magyar Termék logo
menü
Aktualitások / Híreink

Vissza a hírekhez

dr-kertesz-tamas-ugyvezeto-igazgato-a-gyor-tv-kerdeseire-valaszolt

2020. Április 26. Vasárnap, 16:33:09

Dr. Kertész Tamás ügyvezető igazgató a Győr+ TV kérdéseire válaszolt

A járványhelyzetben az élelmiszeripari termékek iránt tapasztalható általános keresletnövekedés a tartós élelmiszerek mellett az étkezési tojást is jelentős mértékben érintette. Ez időszakosan 50-60%-os felfutást jelentett – mondta a Győr+ Médiának nyilatkozó dr. Kertész Tamás.

Miután a vendéglátóipari egységek bezártak, a lakosság java része otthonában maradt, a háziasszonyok maguk főznek a családnak, kiemelt szerepet kapott az egyik legfontosabb alapanyag, a tojás.

A járványhelyzet következtében Farm Tojás Kft-nél is számos, a munkavégzés biztonságát garantáló intézkedés történt. A cég telephelyeire és a tojáscsomagoló-üzembe idegen személy nem, csak a dolgozók és a szállítójárművek sofőrjei léphetnek be, a bejáratnál elvégzendő, kötelező fertőtlenítést követően. Üzemen belül a védőkesztyű és a maszk használata szintén előírás.

A Farm Tojás Kft. folyamatosan képes ellátni a kereskedelmi egységek, áruházláncok megnövekedett igényét, a kiszállítások továbbra is zökkenőmentesek. A vállalkozás termelési volumene a bővítéseknek köszönhetően nőtt, mindenekelőtt szabadtartású telepek termelésbe történő bevonásával. Ezzel is igyekszünk a fogyasztók felé a teljes termékpalettát biztosítani - összegzett a cégvezető.

Központi Ttelephely

  • 9073 Bőny-Szőlőhegy, Magyar út 2.
  • GPS koordináták:
  • Szélesség: 47.6652898", Hosszúság: 17.8262722"

Üzenetküldés

Copyright Farm Tojás Kft. Minden jog fenntartva.